Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

DIOR BACKSTAGE Eyeliner Brush N° 24

Vurderinger
Pris
245 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eyeliner Brush
p90245760
v90245761
DIOR BACKSTAGE
NOK
245
Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er Eyeliner Brush N° 24 designet for en jevn og presis påføring. Penslen glir lett over huden med presis farge, og er perfekt til softing av eyeliner langs vippekanten. Penslen er perfekt til å forme og definere ​​øynene. Perfekt størrelse, som gjør det lett å påføre og tone ut fargen. Den fine spissen garanterer en presis og professionel påføring: en tynn strek gir et mer naturlig look, mens en kraftigere strek skaker en mer intens og sofistikeret effekt. Den kompakte pensel består av fine, syntetiske fibre, som gir en feilfri og kontrolleret påføring i et strøk. Anbefales til: Løs og kremet eyeliner, voks samt øyenblyant eller kohl. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Dypp spissen av penslen i produktet. 2. Påfør forsiktig eyelineren langs vippekanten, fra innerste til ytterste øyenkrok.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
3348901379281

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331