Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 50% på Lancome Hydra Zen Day Cream & 30% på Foreo Mini Luna 2! Vi har også fri frakt med Bring & Helthjem.

DIOR BACKSTAGE Retractable Lip Brush N° 31

Vurderinger
Pris
245 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Retractable Lip Brush
p90245752
v90245753
DIOR BACKSTAGE
NOK
245
Inspirert av makeupartisternes arbeid backstage under Diors moteshows, er den uttrekkbare Lip Brush N° 31 designet for å fordele fargen presist og jevnt. Penslen er perfekt til påføring av både leppestift og gloss. Den flotte og funktionelle pensel har en fin spiss, som garanterer en perfekt påføring, og former leppene med presis definisjon. Den kompakte pensel består av fine, syntetiske fibre, som gir en feilfri og kontrolleret påføring i et strøk. Anbefales til: Leppestift og gloss. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren. Det praktiske designet og presisjonsspissen gjør penselen perfekt til touch-ups i løpet av dagen.
1. Påfør leppestift eller gloss på penselen og bruk spissen av penselen til å definere leppenes kontur. 2. Påfør og fordel deretter fargen med den flate side av penselen. 3. Du kan få leppene til å se fyldigere ut ved å påføre gloss midt på den nederste leppen dette vil skape en fantastisk lysreflekterende effekt.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
3348901379304

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331