Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Glow Face Palette 002 Glitz
Glow Face Palette 002 Glitz

Glow Face Palette 002 Glitz

DIOR BACKSTAGE

Opplev den lysende effekten av Dior Backstage Glow Face Palette.
460 kr
002 Glitz
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glow Face Palette
p90245750
v90601271
DIOR BACKSTAGE
NOK
460

Omtaler

Anne | 12-12-2019
En nydelig og allsidig palett som gir en fin og naturlig glød til ansiktet. Jeg var skeptisk og nølte veldig med å bestille den, men ble gledelig overrasket over hvor fin den viste seg å være. Passelig med «glitter» og akkurat passe pigment som kan bygges opp etter ønske. Der er to highlightere og to blush Jeg bruker de både på matte og glødfoundations og de er like fin til begge typer. Anbefales.
Fabi | 02-10-2019
Best palett jeg har brukt til ansikt. Jeg bruker som bronze, blush, glød på ansikt og øyeskygge også.
Ragnhild | 09-04-2019
Gir nydelig glød, men vanskelig å få nok produkt på kosten. Liker å bruke den rosa som diskré blush i overgangen til sommeren.

Mer Informasjon

Opplev den lysende effekten av Dior Backstage Glow Face Palette. Dior Backstage Glow Face Palette er makeupartistenes hemmelige våpen som øyeblikkelig gir huden glød, fra en naturlig, sunn glød til en mere intens finish. Inspirert av energien backstage under moteshowene inneholder Dior Backstage Glow Face Palette alle makeupartisternes favoritter i en palett. Paletten inneholder strålende og byggbare farger som matcher alle hudtoner. Dior Backstage Glow Face Palette inneholder farger som gir en nøytral eller en mer intens effekt etter behov. Den pigmenterte formelen gir en naturlig finish som holder hele dagen. Dior Backstage Glow Face Palette inneholder konsentrerte formler med masser av glitrende pigmenter, som legger seg lett på huden og med en vakker og naturlig glød. Dior Backstage Glow Face Palette inneholder: - To highlightere, en hvit og en gylden. - En rosa blush og en bronzefarget blush, som kan påføres på kinnbenene, eller brukes som bronzer."Påfør de lyse fargene på høydene i ansiktet for å fremheve ansiktstrekkene. Den pastelrosa fargen gir huden fornyet glød. Påfør deretter bronzer for å gi looket varme", anbefaler Peter Philips. Påføres med fingertuppene eller en pensel. Kan brukes alene eller blandes sammen.
1. Bruk Kabuki Brush n°17 til å påføre highlighter på kinnbenene, langs neseryggen, amorbuen og haken.
2. Bruk Blush Brush n°16 til å påføre blushen på kinnbenene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331