Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Kampanje 20%

Diesel Bad Intense EdP 125 ml

Vurderinger
Pris
404 kr
505 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bad Intense EdP
p89721220
v89872602
Diesel
NOK
404
Den nye duften mikses opp blant berusende akkorder av tobakk og kaviar, for å skape en uventet signatur. Vanedannende og sensuell, brannen starter med et rush av kardemomme og bergamott. Deretter en het cocktail av safran, muskat og korianderfrø, som gjør kaviarakkorden søt. Før du vet ord av det får vaniljebønner, benzoin og labdanum tobakken til å flamme opp. Den kan knapt bli varmere. Tenkende og sensuell. Henrykende. Den svarte og mystiske Bad Intense-flasken utstråler hard virilitet. Bad Intense-logoen er stemplet i kobber. Inspirert av den ikoniske MC-jakken i skinn er glasset i flasken glansfullt. Den ytre emballasjen i en het kobberfarget bakgrunn med skinnlignende stor logo. Bad Intense-kampanjen frontes nok en gang av skuespilleren Boyd Holbrook, som ser direkte på oss med et gjennomtrengende blikk. Klassifisering: Eau de Parfum Familie: Fougère Spicy Oriental Noter: Toppnoter: Bergamott, kardemomme, svart pepper Mellomnoter: Kaviarakkord, muskat, kanel, safran Bunnoter: Tobakk, benzoin, labdanum, vanilje, cashmeran
Vekt:
368 g
EAN:
3614271754790

Ingen anmeldelser

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331