Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Diesel BAD Eau de Toilette 125 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
505 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BAD Eau de Toilette
p89059257
v89382177
Diesel
NOK
505
Diesel BAD Eau de Toilette. Forførelsen starter med et spennende rush av sitrusnoter og kalde krydder. Du kvikner til av kardemomme og lavendel og blir overrasket av bergamott. Deretter, som en svettedråpe på den finmeislede kroppen til en mann, gir den salte smaken av ekte kaviar en avhengighetsskapende følelse av erotikk. Provokativ. Dryppende. Ru og maskulin, med tobakk og irisrot som hever temperaturen. Til slutt får disse berusende notene deg til å miste kontrollen. Bad-flasken, som ser ut å være dekket av svart, grovt lær, har et forførerisk, maskulint utseende, med et hint av den klassiske svarte MC-jakken i skinn. Den skinnlignende teksturen representerer et teknisk gjennombrudd i form av mikroinngravert glass. Det er resultatet av en innovativ inngraverings- og printteknikk. Selv om flasken ved første blikk fremstår ugjennomtrengelig, tillater den gjennomsiktige Bad-logoen en titt på det som er på innsiden. Innsiden i varm kobberfarge gir et inntrykk av at flasken brenner innenfra. Ansiktet til Bad er skuespilleren Boyd Holbrook.
Klassifisering: Eau de Toilette
Familie: Treaktig
Noter: Toppnoter: Bergamott, kardemomme, fiolblader, lavendel
Mellomnoter: Kaviarakkord, hageiris, salvie, salineakk
ord Bunnoter: tonkabønner, ambroxan, tobakk, patsjuli
Volum:
125 ml
Vekt:
376 g
EAN:
3605522052949

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331