Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eyelash And Eyebrow Quick Dye Black
Eyelash And Eyebrow Quick Dye Black

Eyelash And Eyebrow Quick Dye Black

Coloran

La oss presentere det siste tilskuddet i Coloran-familien – Coloran hurtigfarging. Dette er en permanent farge som på bare noen få minutter gir deg vakkert fargede øyenvipper og øyenbryn.
99 kr
Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eyelash And Eyebrow Quick Dye
p88488853
v88488854
Coloran
NOK
99

Omtaler

Birthe | 28-09-2018
Farga øyevippene på kun på det ene øyet først. Først som anvist på pakken, deretter med litt lengre virketid. Selv etter begge rundene kunne man ikke se forskjell på de to øynene. Dette virket ikke!

Mer Informasjon

La oss presentere det siste tilskuddet i Coloran-familien – Coloran hurtigfarging.
Dette er en permanent farge som på bare noen få minutter gir deg vakkert fargede øyenvipper og øyenbryn. Settet inneholder alt du trenger for å farge vippene, og fås i fargene svart og brunsvart. Produktet produseres i Sverige.
Sørg for at øyenvipper/øyenbryn er rene og tørre for du starter.
1. Fukt beskyttelsespapiret og legg det under øynene.
2. Fukt bomullspinner med aktiveringsvæsken og påfør på vipper og/eller øyenbryn som skal farges. Påse at de er helt gjennomfuktet og la virke i ca. 1–2 min.
3. Fordel litt gel (tuben) på påføringsbørsten og påfør deretter jevnt over vippene/øyenbrynene. Vær nøye med at gelen kun påføres på vippene/øyenbrynene og at alle hårstrå dekkes. Fargeprosessen starter med én gang gelen påføres. Vent i ca. 30 sekunder og skyll av med såpe og vann. Rens gjerne området med en makeup-remover for øyne. Ferdig!
Fargegel: Aqua, Silver Nitrate, Acrylates/C10-30 Acrylate Crosspolymer, Ammonia. Aktiveringsvæske: Aqua, 1,2,4-Trihydroxybenzene, Citric Acid, Sodium Sulfite, Sodium Laureth Sulfate
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331