Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Lash Building Primer 4,8 ml

Lash Building Primer 4,8 ml

Clinique

Pleiende underlag som forsterker effekten av Cliniques mascara. Unik kombinasjon av polymerer gjør mascaraen mer holdbar og gir lengre og fyldigere vipper.
215 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Building Primer
p623940
v31457393
Clinique
NOK
215

Omtaler

Ida | 09-10-2018
Veldig fornøyd med denne. Prøvd flere maskaraprimers, men går alltid tilbake til denne. Den gjør at maskaraen påføres lettere og holder lenger. I tillegg får man mye lengre og fyldigere vipper med denne på, enn uten. La den tørke bittelitt før du påfører maskara. Anbefales!

Mer Informasjon

Pleiende underlag som forsterker effekten av Cliniques mascara. Unik kombinasjon av polymerer gjør mascaraen mer holdbar og gir lengre og fyldigere vipper. Fuktende formel som pleier og reparerer tørre øyenvipper. Oftalmologisk testet.
Applicera generöst på fransarna i en uppåtgående rörelse. Lägg därefter på mascara direkt. Ta bort med din favorit bland Cliniques makeuprengöringsprodukter.
Volum:4.8 ml
Hudtype:Kombinert
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331