Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

High Impact Extreme Volume Mascara, Extreme Black 10 ml

High Impact Extreme Volume Mascara, Extreme Black 10 ml

Clinique

Mascara som gir ekstremt volum til vippene dine. Gir vippene dine volum og definisjon i ett strøk. Holder lenge. Klumper ikke. Drysser ikke. Gir fyldig og intens farge.
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
High Impact Extreme Volume Mascara, Extreme Black
p157289
v79652947
Clinique
NOK
285

Omtaler

Birgitte Larsen | 06-03-2015
Dette er min go to mascara! Jeg har ganske lange vipper noe som gjør at de har lett for å klistre seg sammen, men denne mascaraen har løst problemet! Vippene klistrer seg ikke sammen, klumper seg ikke og drysser ikke. Mascaraen gir fyldige og lange vipper. Den er også lett å fjerne med sminkefjerner. Anbefales!
Thea Marie | 04-03-2015
Min all time beste maskara! Gir bra volume go lengde + den klumper seg ikke. Skal lete lenge etter å finne en bedre enn denne.
Karoline Sivertsen | 26-02-2015
Denne har jeg brukt fast i 1,5 år. Dette er en super bra maskara som gir et fantastisk resultat både når det kommer til lengde og volum på øyenvippene + at denne finnes i fargen extreme black som jeg elsker. Det som trekker ned er at den blir ganske raskt tørr som da resulterer i at en må kjøpe ny ganske ofte.

Mer Informasjon

Mascara som gir ekstremt volum til vippene dine. Gir vippene dine volum og definisjon i ett strøk. Holder lenge. Klumper ikke. Drysser ikke. Gir fyldig og intens farge. Testet av øyeleger.
Starta vid franskanten.
Arbeta med borsten i uppåtriktad rörelse för att färga och skilja alla franshår. Använd penselns runda kant för att färga korta eller inre fransar.
Låt mascara torka skikt för skikt i syfte att förhindra att det bildas klumpar.
Tas bort med eye makeup remover.
Volum:10 ml
Hudtype:Kombinert
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331