Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

High Impact Extreme Volume Mascara, Extreme Black 10 ml
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

High Impact Extreme Volume Mascara, Extreme Black 10 ml

Clinique

Mascara som gir ekstremt volum til vippene dine. Gir vippene dine volum og definisjon i ett strøk. Holder lenge. Klumper ikke. Drysser ikke. Gir fyldig og intens farge.
285 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Birgitte Larsen | 06-03-2015
Dette er min go to mascara! Jeg har ganske lange vipper noe som gjør at de har lett for å klistre seg sammen, men denne mascaraen har løst problemet! Vippene klistrer seg ikke sammen, klumper seg ikke og drysser ikke. Mascaraen gir fyldige og lange vipper. Den er også lett å fjerne med sminkefjerner. Anbefales!
Thea Marie | 04-03-2015
Min all time beste maskara! Gir bra volume go lengde + den klumper seg ikke. Skal lete lenge etter å finne en bedre enn denne.
Karoline Sivertsen | 26-02-2015
Denne har jeg brukt fast i 1,5 år. Dette er en super bra maskara som gir et fantastisk resultat både når det kommer til lengde og volum på øyenvippene + at denne finnes i fargen extreme black som jeg elsker. Det som trekker ned er at den blir ganske raskt tørr som da resulterer i at en må kjøpe ny ganske ofte.

Mer Informasjon

Mascara som gir ekstremt volum til vippene dine. Gir vippene dine volum og definisjon i ett strøk. Holder lenge. Klumper ikke. Drysser ikke. Gir fyldig og intens farge. Testet av øyeleger.
Starta vid franskanten.
Arbeta med borsten i uppåtriktad rörelse för att färga och skilja alla franshår. Använd penselns runda kant för att färga korta eller inre fransar.
Låt mascara torka skikt för skikt i syfte att förhindra att det bildas klumpar.
Tas bort med eye makeup remover.
Volum:10 ml
Hudtype:Kombinert
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331