Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Quickliner For Eyes Smoky Brown
Quickliner For Eyes Smoky Brown

Quickliner For Eyes Smoky Brown

Clinique

Eyeliner som vris opp. Glir på. Sotes til en myk nyanse med den praktiske puten i den andre enden av pennen.
215 kr
Smoky Brown
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Quickliner For Eyes
p293802
v16976458
Clinique
NOK
215

Omtaler

Linda | 16-08-2018
Beste eyeliner noen sinne! Den lager en jevn og dus linje så su slipper den harde liner looken.
Tove Edvinsen | 18-02-2015
Min favoritt-dagligliner! Enkel og rask i bruk, perfekt til å ha med i veske eller på reise. Behøver ingen spisser eller noe til å duse ut linjen - alt finnes i samme produkt. Sitter godt, men lar seg samtidig fjerne uten problemer.

Mer Informasjon

Eyeliner som vris opp. Glir på. Sotes til en myk nyanse med den praktiske puten i den andre enden av pennen. Trenger ikke å spisses – den silkemyke formelen er alltid klar for å påføres med ønsket volum. Varer hele dagen. Oftalmologisk testet.
Skru den opp kun et par millimeter (pennen kan ikke vris tilbake, unngå eksponering for luft, noe som er uttørkende). Marker øynene. Bruk svampen på den ene enden til myke linjen for å oppnå ønsket effekt. La fargen tørke i ett minutt for å hindre at den flyter ut. Sett lokket godt på for å beskytte den silkemyke formelen. Kan brukes som den er eller over øyenskygge. Fjern med ditt favoritt makeupfjerningsprodukt fra Clinique.
Hudtype:Kombinert
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331