Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pretty Easy Liquid Eyelining Pen Black

Pretty Easy Liquid Eyelining Pen Black

Clinique

Cliniques feilfrie penn gir en presis strek i èt rolig strøk. Spiss presisjonsbørste som gir en ren, klar strek fra helt tynn til fyldig. 24-timers holdbarhet uten å kladde eller skli ut.
195 kr
Black
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Nat | 03-06-2019
Dette er den VERSTE flytende eyelineren i brun farge, som jeg noen gang har kommet over - rett i bosset! Den er lys "gingerbrun" og jeg forstår ikke at et merke som Clinique kan lage så dårlige produkter. Hadde gitt 0 stjerner om mulig, men børsten ser ut til å være ganske handy og fungerer bra. Saken er nok en helt annen i fargen sort, derav gode reviews på denne ellers (og derfor ville jeg prøve). Men IKKE i fargen brun! Rett tilbake til Loreal sin brune Superliner.
Kamilla | 13-05-2019
Veldig enkel å bruke og få det resultatet man ønsker. Sitter veldig godt også
Thea | 11-04-2019
Min favoritt, kommer alltid tilbake til denne. Eneste som jeg sliter med er at etter noen timer så smører den seg ut ved øyekroken.

Mer Informasjon

Cliniques feilfrie penn gir en presis strek i èt rolig strøk. Spiss presisjonsbørste som gir en ren, klar strek fra helt tynn til fyldig. 24-timers holdbarhet uten å kladde eller skli ut.
Testet av hudleger. Allergitestet. 100% uparfymert.
• Legg en fin strek ved hjelp av den spisse enden av pennen
• Legg en tykk strek ved hjelp av den flate siden av pennen.
• Slik legger du en skarp strek: Se inn i speilet, bøy hodet 10 ° tilbake, det gjør det enklere å se vippekanten. Start ved ytterste øyekrok og trekk streken til midten av vippekanten. Gjenta fra innerste øyekrok og forbind til den første streken.
• Slik legger du et cat eye: Start med å legge den skarpe streken som anvist ovenfor. Skap den perfekte diagonale strek, som passer til ditt øye, ved å tegne en kort, fin strek opp mot det ytterste hjørnet av øyebrynet.
Volum:2 ml
Hudtype:Kombinert
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331