Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Clinique Quickliner For Lips Soft Rose

Vurderinger
Velg farge
Soft Rose
Pris
195 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Quickliner For Lips
p279084
v25712332
Clinique
NOK
195
Lipliner som holder hele dagen. Bruk den til å definere leppene eller legg den på hele munnen før leppestift for lengre varighet. Den fuktende formelen holder leppestiften på plass. Forhindrer at leppestiften flyter ut eller flaker seg. Trenger ikke å spisses.
Vrid bara upp den några millimeter (pennan går inte att vrida in igen, undvik exponering för luft som är uttorkande). Använd metoden "prick-prick-streck" för en enkel och jämn applicering: Dra två prickar på överläppen, ett streck längs med underläppen. Sammanfoga sedan alla tre. Fyll i läpparna med en läppenna så håller färgen längre. Avsluta sedan med läppstift. Sätt på locket ordentligt för att skydda produkten.
Vekt:
6 g
Farge:
Rosa
EAN:
0020714121853
Tips fra KICKS community
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331