Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Superpowder Double Face Powder Matte Neutral
Superpowder Double Face Powder Matte Neutral
Kampanje 20% Les mer

Superpowder Double Face Powder Matte Neutral

Clinique

Pudder og foundation kombinert i et bærbart produkt. Varig, heldekkende pudder som fungerer som finisher over foundation eller som pudderfoundation.
268 kr
335 kr
Matte Neutral
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Superpowder Double Face Powder Matte Neutral
p251054
v13410501
Clinique
NOK
268

Omtaler

Guro | 08-07-2018
Dekker bra, og holder seg fin på min oljete hud lenge, men trenger touch-up om jeg har den på en full dag
Linn | 04-03-2018
Kjøpte dette pudderet for mange år siden, og det var helt forferdelig på min tørre hud. Den føltes tørr, hadde ingen dekkevne og ble kakete på min tørre hud. Stor skuffelse, men passer kanskje for andre med annen hudtype enn meg.
Xxx | 24-03-2017
Har denne i matte honey og er lys i huden! Det første jeg skryter av er hvor lenge den har holdt! Kjøpte min i juli 2015 og den er enda ikke helt tom. Dekkevnen er også bra og den er fantastisk oppå foundation og alene. Den er heller ikke 'klumpete' som mange pudder kan være, den er virkelig pressed og har perfekt pigment synes jeg. Kjøp i vei, den er verdt det! Prisen er heller ikke alt for høy!

Mer Informasjon

Pudder og foundation kombinert i et bærbart produkt. Varig, heldekkende pudder som fungerer som finisher over foundation eller som pudderfoundation. Ekstra holdbar formel som gir dobbel dekning.
Applicera efter användning av 3-Stegs Systemet. Applicera med svampapplikatorn som medföljer. Använd där den behövs, eller applicera i hela ansiktet. Börja i mitten och blanda utåt med hjälp av fingertopparna. Jämna ut kanterna för en jämn look, var extra noggrann längs käklinjen. Svampapplikatorn kan rengöras med tvål och vatten. Låt den torka innan nästa användning.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331