Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Even Better Makeup Shade Extension CN 52 Neutral
Even Better Makeup Shade Extension CN 52 Neutral

Even Better Makeup Shade Extension CN 52 Neutral

Clinique

Den fuktighetsgivende foundationen gir straks huden naturlig farge og en vakker, strålende glød. Bruk den avanserte formelen med C-vitamin hver dag og opplev hvordan huden får fornyet glød.
335 kr
CN 52 Neutral
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Even Better Makeup Shade Extension
p819150
v40687121
Clinique
NOK
335

Omtaler

Janne | 26-05-2019
Har denne i fargen 0.5 Shell. Har en oljete/kombinert hud. Er veldig usikker på om jeg liker denne eller ikke. Synes den er veldig vanskelig å få til å sitte på huden når jeg først tar den på, og det blir et ganske tynt og lite dekkende lag uansett. Men den sitter veldig godt gjennom dagen, og er sånn sett en av de bedre jeg har prøvd. Men trodde den skulle ha veldig god dekkevne, noe den ikke har på meg, og synes også den har en veldig høy pris. Men pluss for en god farge-match. Hvis du ikke trenger så mye dekke er sikkert denne fin for deg.
Silje Askheim | 13-04-2019
Veldig tykk foundation. Vanskelig å bearbeide på huden, denne må virkelig jobbes inn. Ekstremt utilgivelig, vil legge seg i rynker og oppå tørre partier osv. Gang på gang opplevde jeg at ansiktet mitt var "streaky" og skjoldete. Lukter litt kjemisk. Upraktisk beholder.
Maud | 12-01-2019
Veldig fin foundation som gir glød og som sitter. Fin om man ønsker et naturlig resultat!

Mer Informasjon

Den fuktighetsgivende foundationen gir straks huden naturlig farge og en vakker, strålende glød. Bruk den avanserte formelen med C-vitamin hver dag og opplev hvordan huden får fornyet glød. Inneholder bredspektret SPF 15, som beskytter mot solens skadelige stråler og forhindrer pigmentforandringer. Holdbar.
Begynn i midten av ansiktet og bland utover med en foundationbørste eller fingertuppene. Fjern med ditt favoritt makeupfjerningsprodukt fra Clinique
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331