Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Beyond Perfecting Foundation + Concealer CN 08 Linen
Beyond Perfecting Foundation + Concealer CN 08 Linen

Beyond Perfecting Foundation + Concealer CN 08 Linen

Clinique

Foundation og concealer i ett, som gir en naturlig, mer enn perfekt utseende, som holder hele dagen. Selv gjennom svette og fukt.
335 kr
CN 08 Linen
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Beyond Perfecting Foundation + Concealer
p88227347
v88495133
Clinique
NOK
335

Omtaler

Kristine | 10-07-2019
Helt perfekt! Dekker godt, men blir ikke kakete, samt holder på en fin glød! Ny favoritt
Vera | 16-05-2019
Fantastisk, dekker utrolig bra og ligger godt på huden hele dagen til tross for at min T-sone blir fort blank så blir den ikke det med denne.
Emma | 03-10-2018
Elsker den! Den dekker kjempe bra uten at det føles som man har flere lag sminke på huden. Man trenger bare litt hver gang slik at du har den lenge. Også sitter den hele dagen!<3

Mer Informasjon

Foundation og concealer i ett, som gir en naturlig, mer enn perfekt utseende, som holder hele dagen. Selv gjennom svette og fukt.
På grunn av det rike pigmentnivået som forsterker den feilfrie dekningen, kan nyansene virke mørkere når de blir påført. Men når først Beyond Perfecting Makeup er tørket og tonet godt inn i huden vil den smelte i huden og gir et perfekt, feilfritt look. Litt holder lenge!
• Bruk den store siden (baksiden) av applikatoren til å påføre foundation over panne, kinn og hake. Bruk deretter applikatorens skrå spiss - den er utstyrt med et lite hull, som kan oppbevare foundation -for å dekke ned langs neseryggen og på tvers av kjeven. Ton godt ut med fingrene.
• Avslutt med å bruke den spisse enden for å skjule eventuelle mindre problemområder - under øynene, rundt nesen, kviser eller røde flekker. Dypp på og ton godt ut med fingrene
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331