Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Anti-Blemish Liquid Makeup CN 28 Ivory
Anti-Blemish Liquid Makeup CN 28 Ivory

Anti-Blemish Liquid Makeup CN 28 Ivory

Clinique

Føles frisk på huden og gir et naturlig utseende. Forårsaker ikke irritasjon, dette er en oljefri makeup som fjerner utslett og nøytraliserer rødhet.
315 kr
CN 28 Ivory
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Blemish Liquid Makeup
p844127
v41932484
Clinique
NOK
315

Omtaler

Vera | 16-05-2019
Fantastisk fin på litt rødlig hud, dekker kanskje litt lite men kan trygt ha på 2 ganger uten at det blir virkende unaturlig, skulle ønske den var å få i en nyanse mørkere da jeg blir ganske mørk på sommeren.
Paulina | 13-05-2019
Beste foundation hvis du har uren hud! Passer godt både for tørr og sensitiv hud!! Foundation holder hele dagen og det er jo viktigste man vil fra foundation!!
Helene | 15-10-2018
Beste jeg har prøvd! har kombinert hud med små røde kviser og de blir mindre røde. jeg pleier å bli super oljete i pannen men det blir jeg IKKE med denne

Mer Informasjon

Føles frisk på huden og gir et naturlig utseende. Forårsaker ikke irritasjon, dette er en oljefri makeup som fjerner utslett og nøytraliserer rødhet. Medisinske ingredienser behandler eksisterende utslett og forhindrer at det kommer tilbake.
Applicera efter användning av Anti-Blemish Solutions System eller 3-Steg Systemet. Skaka flaskan noggrant. Tryck ut några droppar foundation på baksidan av din rena hand. Börja i mitten av ansiktet och blanda utåt med foundationborste eller fingertopparna. Jämna sedan ut kanterna för att få en jämn look, var extra noggrann längs käklinjen. Ta bort med din favorit bland Cliniques oljefria makeuprengöringsprodukter.
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331