Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Line Smoothing Concealer, Light 8 g
Line Smoothing Concealer, Light 8 g

Line Smoothing Concealer, Light 8 g

Clinique

Bygger over fine linjer og rynker, myker dem opp og gjør dem mindre synlige og gir umiddelbart en fastere look.
215 kr
8 g
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Line Smoothing Concealer, Light
p709478
v35150796
Clinique
NOK
215

Omtaler

Ingelin | 05-03-2018
Bleke jenter, pass på!! Jeg har denne concealeren i light, og trodde den skulle være lys nok for min hudtone. Det var den ikke, den var altfor mørk og oransj-tonet for meg. Så hvis du er blek, er det nok ikke så lurt å kjøpe denne;) Ellers er den sikkert grei, den var bare feil farge.
Gine | 04-03-2018
Den beste concealeren jeg har prøvd! Lysner og dekker mørke ringer under øynene, like godt som den dekker urenheter ! Concealeren legger seg lett på huden, og holder godt gjennom dagen! Holder seg fuktig og legger seg ikke ned i rynker og ujevnheter i huden! Fantastisk pris på et så godt produkt!
Christina | 04-03-2018
Brukt denne i mange år, finner ikke noe bedre! Dekker urenheter, og holder hele dagen.

Mer Informasjon

Bygger over fine linjer og rynker, myker dem opp og gjør dem mindre synlige og gir umiddelbart en fastere look. Ingredienser som lyser opp huden og motvirker skygger, reduserer rødhet og gir huden en jevnere tone. Oftalmologisk testet. Varer lenge og er påbyggbar.
Applicera på makeupfri hud eller över foundation. Applicera försiktigt med borsten där huden behöver mjuk täckning som suddar ut linjer. Du kan även blanda med fingrarna genom en lätt klappande rörelse, eller använda concealerborsten. För att minska synliga linjer och rynkor i ansiktet, applicera längs med linjen, jämna ut mot linjen med concealerborsten eller fingertoppen. Upprepa för mer täckning. Undvik att gnugga när appliceringen är klar.
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331