Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

NYHET
Kampanje 20%

Clinique Even Better All Over Concealer 07 Vanilla

Vurderinger
Velg farge
07 Vanilla
Pris
212 kr
265 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Even Better All Over Concealer
p94020975
v94020981
Clinique
NOK
212
12-timers concealer som øyeblikkelig skjuler mørke ringer og flekker, og jevner ut skjønnhetsfeil med en holdbarhet som varer hele dagen. Gir øyeblikkelig fuktighet som varer i 24 timer, minimerer øyeblikkelig synligheten av mørke ringer og jevner ut fine linjer. Reduserer hevelser under øynene, hele dagen og over tid. I 12 timer holder fargen og formel verken streker, legger seg i renner eller falmer. Svette- og fuktresistent.Nøkkelingredienser/ Teknologi. Vitamin-C bidrar til synlig å redusere misfarging, hyaluronsyre fyller inn fine, tørre linjer og koffein gir energi. Cliniques rene filosofi. Enkelt. Sikkert. Effektivt. Alltid utviklet til å gi de beste resultatene uten irritasjon.
Påføres på to måter: klapp for å dekke og styrk for å jevne ut. Påfør på hele området for å dekke mørke ringer og flekkvis på mørke flekker.
Volum:
6 ml
Vekt:
29 g
EAN:
0020714968939
Mer inspirasjon
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331