Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer Shade 01
Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer Shade 01

Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer Shade 01

Clinique

Antibakteriell concealer som renser og motvirker akneutbrudd. Mild, beroligende formel som gir naturlig dekning samtidig som huden leges.
205 kr
Shade 01
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer
p809551
v40176059
Clinique
NOK
205

Omtaler

Silje | 07-03-2017
Denne har ok dekkevne, men sitter ikke lenge nok på huden. Jeg har kombinasjonshud, og den satt ikke spesielt bra hverken på mine tørre eller oljete områder. På slutten av dagen så den direkte ekkel ut. Er også veldig tørr.
Lille My | 20-08-2015
Denne satte meg litt ut til å begynne med, må jeg innrømme. Jeg liker Clinique sine produkter, og Anti-Blemish serien deres for rens, samt foundation er helt fantastiske for min fete, kviseutsatte hud. Derfor hadde jeg høye forhåpninger til denne concealeren, og ble overrasket da jeg oppdaget hvor vanskelig den kan være i bruk. Den tørker utrolig fort, så man må jobbe raskt. På grunn av at den tørker så fort, kan det være tricky å få blandet den godt med huden rundt kvisen, slik at fargen passer sømløst med resten av huden. Etter litt prøving og feiling, har jeg kommet frem til at det som fungere best for meg er å ta LITT på en liten pensel (eyeliner pensel er det jeg bruker), påføre på kvisen, blande inn med finger, la tørke, og så påføre med hvis det trengs. Holder lenge hvis man gjør det riktig, og fikserer med pudder. Synes også at de aktive ingrediensene fungerer, slik at kvisene tørker ut fortere. Men fordi den er vanskelig å jobbe med, vil jeg kun anbefale den til små enkeltstående kviser, ikke til større områder! Pluss for at den er veldig drøy i bruk.
Helene | 21-02-2015
Gjør huden VELDIG tørr, dekker bra og blir kakig

Mer Informasjon

Antibakteriell concealer som renser og motvirker akneutbrudd. Mild, beroligende formel som gir naturlig dekning samtidig som huden leges. Finnes i tre ulike hudfargede nyanser som kan brukes som de er, under makeup eller til å forbedre makeupen. Pluss en grønn nyanse som visuelt korrigerer rødhet. Oljefri.
Hudtoner: Klappa in på utslaget, blanda utåt. Bättra på under dagen så ofta det behövs. Grön nyans: Klappa in på utslaget, blanda utåt. Avsluta med makeup. Undvik området kring ögonen.
Volum:10 ml
Hudtype:Acneutsatt hud
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331