Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Airbrush Concealer, Illuminator 1,5 ml
Airbrush Concealer, Illuminator 1,5 ml

Airbrush Concealer, Illuminator 1,5 ml

Clinique

Reduserer og myker umiddelbart opp synlige linjer og rynker. Lysspredende stoffer lyser opp skyggene. Kremet, lett formel som gir en myk og presis påføring. Oftalmologisk testet.
225 kr
1,5 ml
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Airbrush Concealer, Illuminator
p494743
v88234227
Clinique
NOK
225

Omtaler

Alina | 21-08-2019
Kjempefin og lett concealer, som passer godt til hverdagsbruk.
Ane M | 04-03-2017
Denne passer ikke til å dekke til rødhet eller urenheter, heller ikke supermørke ringer, men som den lysner opp! Kjempefin og lett concealer, som passer godt til hverdagsbruk.
Ane-Ingeborg Bakken Simsø | 28-02-2017
Denne concealeren er lett i følelsen, men gir god dekkevne. Samtidig blender den godt med foundationen - noe som ikke er gitt i concealer-foundation verdenen. Denne er rett og slett helt perfekt!

Mer Informasjon

Reduserer og myker umiddelbart opp synlige linjer og rynker. Lysspredende stoffer lyser opp skyggene. Kremet, lett formel som gir en myk og presis påføring. Oftalmologisk testet.
Påfør på makeupfri hud eller over foundation. Påfør forsiktig med kosten der huden trenger skimrende dekning. I det indre og ytre hjørnet av øyet, i neseborene. Bland med fingrene ved hjelp av en lett klappebevegelse. Bygg opp dekningen ved å påføre litt av gangen hvis det er nødvendig. Unngå å gni når påføringen er ferdig. Merk: Ved første påføring må du dyppe applikatoren i produktet flere ganger. Senere påføringer krever bare 4-5 klikk, ikke hele vendinger.
Volum:1.5 ml
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331