Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Superdefense CC Cream SPF 30 Light/Medium
Superdefense CC Cream SPF 30 Light/Medium

Superdefense CC Cream SPF 30 Light/Medium

Clinique

Det er noe anderledes ved din hud… den er perfekt. Fra en dag til en annen ser din hud annerledes ut. Kjedelig, grå eller rødlig. Våre rådgivende hudleger vet hvorfor: Din hudtone endres.
275 kr
Light/Medium
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Superdefense CC Cream SPF 30
p918802
v44448421
Clinique
NOK
275

Omtaler

Siri | 12-07-2019
Veldig god og lett dekkende krem. Men man bør nok ha en vanlig fuktighetskrem under hvis en har veldig tørr hud.
Karianne | 13-05-2019
Gledet meg skikkelig til å teste denne, men ble utrolig skuffa. Den er veldig ustabil og endrer seg fort på huden. Preller av huden i løpet av dagen og ser veldig tørr ut. Legger seg også ujevnt på huden. Ga min til moren min da hun har en ganske annen hudtype og håpet den ville få et bedre hjem der. Har aldri sett sminken hennes se så kakete og ille ut før.
Karin | 21-12-2018
Denne CC-kremen jevner ut hudtonen, gir masse glød og visker ut røde partier. Perfekt å bruke om sommeren når du ikke vil ha for mye dekk. Gir bra med fukt, så du er ikke avhengig av å ha fuktighetskrem under dersom du ikke har for tørr hud. Grei pris også.

Mer Informasjon

Det er noe anderledes ved din hud… den er perfekt. Fra en dag til en annen ser din hud annerledes ut. Kjedelig, grå eller rødlig. Våre rådgivende hudleger vet hvorfor: Din hudtone endres. Nå kan vår fargekorrigerende CC Cream på få sekunder gi deg gløden tilbake. Små feil forsvinner. Utstrålingen trer frem. Optiske fargekorrigerende partikler kamuflerer små skjønnhetsfeil og skaper et jevnere utseende. Trist og grå hud ser mer strålende ut. Rødme minskes. Gulaktige toner forandres til glød.
Brukes hver morgen som det siste trinnet i hudpleiesystemet. Påfør et jevnt lag over hele ansiktet. Brukes alene eller under foundation. Fjernes med en makeup remover for tilpasset hudtype.
Volum:40 ml
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331