Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

True Bronze Pressed Powder Bronzer Sunkissed
True Bronze Pressed Powder Bronzer Sunkissed

True Bronze Pressed Powder Bronzer Sunkissed

Clinique

Vektløst bronzingpudder som gir huden en naturlig, solkysset glød. Enkel å jevne ut og bygge til ønsket intensitet. Perfekt for å gi umiddelbar glød. Varig. Oljefri.
335 kr
Sunkissed
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
True Bronze Pressed Powder Bronzer
p597364
v30278519
Clinique
NOK
335

Omtaler

Anne | 18-08-2019
En kjempefin bronzer som er lett å blende inn og som gir huden en veldig fin glød. Jeg bruker sunkissed og den gir som en annen skriver her en litt rødlig farge. Det er akkurat det som gjør den så pen synes jeg. I motsetning til mange andre bronzere som er mer gulbrune og tunge så gir denne en veldig delikat farge. Jeg bruker den oppå en ganske lys foundation og det blir flott. Tommelen opp.
Adele | 30-12-2018
Bruker ikke mye sminke, men litt solpudder hjelper langt! Brukt i sikkert over 15 år, og blir flere ganger spurt om jeg har vært i solen. Anbefaler!!
Linn | 04-03-2018
Favoritt Bronzer på sommeren. Har brukt fargen «Sunkissed» i mange år og bruker denne bestandig på sommeren. Elsker fargen, holdbarheten, og den sitter godt hele dagen. Blander seg naturlig inn med foundation, og gir et flott resultat uten å måtte jobbe med det. Rimelig pris og absolutt en must-have i sommersesongen!:)

Mer Informasjon

Vektløst bronzingpudder som gir huden en naturlig, solkysset glød. Enkel å jevne ut og bygge til ønsket intensitet. Perfekt for å gi umiddelbar glød. Varig. Oljefri.
Använd borsten för bronzer eller den medföljande borsten, svep över kinder, panna, haka och näsa. Blanda noggrant. Använd ensam eller över foundation.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Hudtype:Kombinert
Farge:Brun
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331