Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Anti-Blemish Solutions BB Cream Light Medium
Anti-Blemish Solutions BB Cream Light Medium
Gave på kjøpet! Les mer

Anti-Blemish Solutions BB Cream Light Medium

Clinique

En matterende BB Cream specielt til uren eller fedtet hud. Kontrollerer olie i  t-zonen og giver en holdbar og medium dækning med UVA/UVB beskyttelse.
295 kr
Light Medium
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Blemish Solutions BB Cream
p88230270
v88230272
Clinique
NOK
295

Omtaler

Helene | 22-05-2019
Sliter litt med akneproblemer/kviseutbrudd og har testet endel forskjellige foundation/BB cream og syns at denne fungerer bra til hverdagsbruk. Sitter fint på i mange timer, men blir fort shiny i t-sonen og litt i skinnene. Men dersom du matter med setting-pudder er resultatet veldig bra. Dekker medium og gir meg ikke flere kviseutbrudd.
Sara | 15-01-2019
Hadde mye håp for denne, men den funker ikke. Der hvor jeg har fet hud fremhever den porene mine veldig, og ellers ser den SUPER tørr ut. Mot slutten av dagen er den flekkete på fjeset. I tillegg finnes den kun i 2-3 farger, som gjør at du er ganske garantert dårlig fargematch. Light ble for lys for min lyse nordiske hud. Gav meg ingen kviser, som er et pluss.
Elisabeth! | 08-03-2016
En lett og fin base med satin/matte finish. Dekker mer enn en typisk BB cream (mer som en lett-medium foundation). Sitter fint på og varer 6+ timer på min blandingshud. Produktet er tynnflytende, og må ristes godt før bruk. Fargeutvalget er dessverre ikke det beste på denne basen. Den lyseste fargen (light) er ganske mørk og er for meg en sommerfarge (da jeg er en NW20 mac). Anbefales hvis du ønsker en lett hverdags base som dekker ujevn hudtone og rødhet.

Mer Informasjon

En matterende BB Cream specielt til uren eller fedtet hud. Kontrollerer olie i  t-zonen og giver en holdbar og medium dækning med UVA/UVB beskyttelse. Oliefri formel der ikke tilstopper porerne eller leder til yderligere udbrud.
Ristes godt før bruk. Påfør med fingerspissene eller Clinique foundationpensel. Ton ut over hele ansiktet og oppbygg dekning etter behov.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Acneutsatt hud
Farge:Brun
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331