Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Clinique Moisture Surge™ Eye 96H Hydro-Filler Concentrate 15 ml

Vurderinger
Pris
360 kr
Tilgjengelighet i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Moisture Surge™ Eye 96H Hydro-Filler Concentrate
p90546048
v90546049
Clinique
NOK
360
En ultra lett, nærende og intens fuktighetsgivende vann-gel som hjelper huden rundt øynene for å gjenopprette fuktighet og glatte rynker i 96 timer. Påfyller, strammer og oppdaterer huden umiddelbart. Fuktar det følsomme øyeområdet i 96 timer ved hjelp av Auto-Replenishing Lipid-Sphere Technology.
Nøkkelingredienser: Fyller og gjenoppretter den tynne, tørre huden rundt øynene med den hydromagnetiske kraften i vår Auto-Replenishing Lipid-Sphere Technology. Teknologien inkluderer innkapslede lipidsfærer av aloesmør, som består av kokosnøtteolje tilført aloebladsaft + antioksidanter, C-vitamin C og E-vitamin som legger seg som et beskyttende lag på huden. Koffein og aktivt aloevann bidrar til den automatiske gjenopprettingen av fuktnivået i huden, for å mette hvert lag av huden med en rik og mer nærende fukt. En fuktholdende blanding av usynlige, fleksible polymerer vevd med vannbindende fuktighetsstoffer fungerer som et tynt nett for å holde på fukten til huden som en magnet og forhindre at den fordamper. Hyaluronsyre med 3 forskjellige molekylvekter fyller og fukter dehydrert hud. Grønnsakbasert glyserin øker hudens evne til å tiltrekke seg vann fra luften. En blanding av niacinamid, peptider, lipider og grønn mikroalgeekstrakt hjelper øynene med å se yngre ut med et glatt, fyldig og fuktet utseende. Kølende ved påføring, mens agurk, grønn te og algeekstrakter gir beroligende fukt til slitne øyne.
• Fukter.
• Allergitestet.
• 100 % parfymefri.
• Uten parabener.
• Uten ftalater.
• Testet av øyeleger
• Testet av hudleger.
• Tetter ikke igjen porene.
• Velegnet til kontaktlinsebrukere.
Bruk på størrelse med en ert. Masser hele veien rundt øynene. Kan brukes alene, under makeup, eller som en 3-minutters maske.
I likhet med andre Moisture Surge-produkter er denne øyekremen en multitasker. Fantastisk til bruk alene eller under makeup. Den forbereder huden for makeup ved å glatte ut området rundt øynene ved bruk av fukt som forebygger at makeupen legger seg i de fine linjene.
Dessuten er den fantastisk som en 3-minutters øyemaske, perfekt til flyet, før en tur i byen, eller når øynene dine har bruk for en fuktboost.
Volum:
15 ml
Bruttovekt:
55500 g
Hudtype:
Tørr, Sensitiv, Normal
EAN:
0020714984236
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Clinique

Beauty Test: Finn riktig hudpleie fra Clinique

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.3
Basert på 3 omtaler
Les mer
Y
Yvonne Schramm
28-02-2021
Like (0)
S
Silje Askheim
13-03-2020
Like (1)
A
Anne
04-07-2019
Like (3)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331