Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Repairwear Uplifting Face and Neck Sculpting Night Cream 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Repairwear Uplifting Face and Neck Sculpting Night Cream 50 ml

Clinique

Luksuriøs kremgelé som løfter og strammer opp. Kremen hjelper med å definere ansiktets konturer rundt kinn og kjevelinjen samt glatter og strammer opp bryst og hals.
740 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Repairwear Uplifting Face and Neck Sculpting Night Cream
p88226968
v88226969
Clinique
NOK
740

Mer Informasjon

Luksuriøs kremgelé som løfter og strammer opp. Kremen hjelper med å definere ansiktets konturer rundt kinn og kjevelinjen samt glatter og strammer opp bryst og hals. Som en ekstra bonus forbedrer den rike, fuktgivende formelen dessuten hudens utstråling og kvalitet.
Luksuriøs kremgelé som løfter og oppstrammer. Kremen hjelper til å definere ansiktets konturer rundt kinn og kjevelinjen samt utglatter og oppstrammer bryst og hals. Som en ekstra bonus forbedrer den rike, fuktgivende formel dessuten hudens utstråling og kvalitet.
Volum:50 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331