Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Take The Day Off Cleansing Milk 200 ml
Kampanje 20%

Take The Day Off Cleansing Milk 200 ml

Clinique

Mild makeupfjerner som lett løser opp den mest hardtsittende makeup og solbeskyttelse. Fjern med en papirserviett eller skyll med vann.
196 kr
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Take The Day Off Cleansing Milk
p649702
v32675415
Clinique
NOK
196

Omtaler

Selma | 23-02-2018
Veldig god å fjerne sminke med, men føler at den er litt for tynn for å fjerne hele ansiktet med. Bruker derfor en annen cleanser først, og dermed denne som en «forsikrer» om at all sminken er borte
Stine Sofie | 10-07-2016
En fantastisk sminkefjerner som tar bor all sminke, til og med vannfast mascara. Du trenger bare en pump til hele ansiktet. Bare å smøre utover og sminken løser seg lett opp, tørker bare av ansiktet med papir, og huden føless silkemyk etterpå. Mye bede enn sminkefjernerservietter synes jeg. Eneste minuset er at den svir i øynene, men det gjør ingenting synes jeg da :)
Melkorka Hreidarsdottir | 04-03-2016
Favoritt Sminkefjerner! Trenger ikke skrubbe på ansiktet og den fjerner alle rester av sminke. Jeg ble så letta når jeg fant den, siden jeg har sensitiv hud og slet med sminkefjerning.

Mer Informasjon

Mild makeupfjerner som lett løser opp den mest hardtsittende makeup og solbeskyttelse. Fjern med en papirserviett eller skyll med vann. Etterlater ingen rester og bevarer hudens fuktbarriere og gjør den myk og behagelig. Testet av øyeleger. Perfekt for tørr hud.
Påføres med tørre fingre på tørt ansikt, unngå området rundt øynene. Skyll eller tørk bort. Fortsett med 3-Trinnssystemet
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:200 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331