Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
3-Step  Intro Set 180 ml
3-Step  Intro Set 180 ml

3-Step Intro Set 180 ml

Clinique

Alt det du trenger til en vakker hud. Bruk kun 3 minutter morgen og kveld og få en klar, myk og vakker hud på to uker. Rens, eksfoliér, fukt. Effektiv basishudpleie utviklet av hudleger.
195 kr
180 ml
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anna | 20-02-2019
Prøvde disse i sommer etter å ha mottatt testere. Jeg slet med store vonde innebygde kviser resten av sommeren etter EN runde. Må også påpeke at jeg knapt har hatt kviser gjennom livet mitt ellers. Styr unna!
Michelle | 10-06-2018
Fikk en god del utbrudd etter jeg har brukt dette produktet 😟 Sliter med kviser nå 😑😑 Anbefaler ikke!
Siri | 06-10-2017
Verste produktet jeg noensinnehar prøvd. Har aldri slitt med kviser, men etter at jeg fikk anbefalt denne på Kicks har jeg vært gjennom en heftig runde antibiotika og utallige kremer da jeg fikk et skikkelig kviseutbrudd. Snakker 50-60 store og små rundt kjevepartiet. Det er alkohol i toneren, som ikke er bra for huden. Svir skikkelig når den påføes, og tørker ut huden. Dette har vært en smertefull periode. Anbefaler ingen å kjøpe dette produktet. Samme uke som jeg skiftet hudpleieprodukter merket jeg betydelig bedring.

Mer Informasjon

Alt det du trenger til en vakker hud. Bruk kun 3 minutter morgen og kveld og få en klar, myk og vakker hud på to uker. Rens, eksfoliér, fukt. Effektiv basishudpleie utviklet av hudleger. Hvert trinn forbereder huden til det neste. Skreddersydd til din hudtype: Tørr/kombinert hud.
Settet inneholder:
50 ml. Liquid Facial Soap,
100 ml. Clarifying Lotion 2,
30ml. Dramatically Different Moisturizing+
Trinn 1: Liquid Facial Soap. Skum opp med vann. Massér den skummende såpen inn i huden på ansikt og hals. Skyll med lunkent vann. Tørk huden forsiktig. Trinn 2: Clarifying Lotion. Bruk en bomullspads, og stryk den over ansiktet og halsen to ganger daglig. Unngå øyepartiet. Trinn 3: Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Påføres to ganger om dagen på ansikt og hals.
Volum:180 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331