Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt Day Cream 50 ml
Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt Day Cream 50 ml
Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt Day Cream 50 ml
Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt Day Cream 50 ml
Kampanje 20%

Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt Day Cream 50 ml

Clinique

Bidrar til å skape synlig spenstigere og løftet hud med fastere konturer.
580 kr
725 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt Day Cream
p94002428
v94002429
Clinique
NOK
580

Mer Informasjon

Bidrar til å skape synlig spenstigere og løftet hud med fastere konturer. Denne globale antiage-formuleringen med søtmandelfrøolje og soyafrøekstrakt inneholder Morpho Technology + Custom Repair, og bidrar til å synlig korrigere linjer og rynker, sliten hud og ujevn farge. Bidrar til å skape synlig spenstigere og løftet hud med fastere konturer. Denne globale antiage-formuleringen med søtmandelfrøolje og soyafrøekstrakt inneholder Morpho Technology + Custom Repair, og bidrar til å synlig korrigere linjer og rynker, sliten hud og ujevn farge.
Hvis du ønsker synlig spenstigere og løftet hud med fastere konturer, påfører du Resculpt over hele ansiktet, halsen og brystet. Hvis du også ønsker synlig fastere hud med bedre tekstur, prøv Clinique Smart MD Duo i krukke.
Nøkkelingredienser/teknologi
• Soyafrøekstrakt. Dette naturlig utvunnede ekstraktet inneholder en stor mengde lysofosfatidsyre (LPA), og hjelper huden med å bli strammere og mer løftet.
• Søtmandelfrøekstrakt: Arbeider på hudens overflate for å danne en hinne som gir en umiddelbar dusende effekt på fine linjer og rynker.
• Myseprotein: Myseprotein har et høyt innhold av aminosyrer, og bidrar til å øke hudens naturlige innhold av kollagen, slik at huden fremstår sterkere og mer spenstig.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331