Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Gave på kjøpet! Les vilkår

Clinique Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt 50 ml

Vurderinger
Pris
725 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Smart Clinical Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt
p94002428
v94002429
Clinique
NOK
725
Bidrar til å skape synlig spenstigere og løftet hud med fastere konturer. Denne globale antiage-formuleringen med søtmandelfrøolje og soyafrøekstrakt inneholder Morpho Technology + Custom Repair, og bidrar til å synlig korrigere linjer og rynker, sliten hud og ujevn farge. Bidrar til å skape synlig spenstigere og løftet hud med fastere konturer. Denne globale antiage-formuleringen med søtmandelfrøolje og soyafrøekstrakt inneholder Morpho Technology + Custom Repair, og bidrar til å synlig korrigere linjer og rynker, sliten hud og ujevn farge.
Hvis du ønsker synlig spenstigere og løftet hud med fastere konturer, påfører du Resculpt over hele ansiktet, halsen og brystet. Hvis du også ønsker synlig fastere hud med bedre tekstur, prøv Clinique Smart MD Duo i krukke.
Nøkkelingredienser/teknologi
• Soyafrøekstrakt. Dette naturlig utvunnede ekstraktet inneholder en stor mengde lysofosfatidsyre (LPA), og hjelper huden med å bli strammere og mer løftet.
• Søtmandelfrøekstrakt: Arbeider på hudens overflate for å danne en hinne som gir en umiddelbar dusende effekt på fine linjer og rynker.
• Myseprotein: Myseprotein har et høyt innhold av aminosyrer, og bidrar til å øke hudens naturlige innhold av kollagen, slik at huden fremstår sterkere og mer spenstig.
Volum:
50 ml
Vekt:
155 g
EAN:
0020714985417
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331