Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Redness Solutions Daily Relief Cream 50 ml

Redness Solutions Daily Relief Cream 50 ml

Clinique

Ekstra mild og oljefri fuktighetskrem som umiddelbart roer ned huden og reduserer rødhet – til og med hud med rosacea. Roer ned synlig rødhet og irritasjon. Mykgjør og lindrer ubehag.
505 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne | 11-08-2018
Huden ble veldig oljete og blank av denne, kjøper ikke igjen
Katherine | 11-03-2018
Helt nydelig på, men ikke minst hvordan den funker. Etter noen dager ser du allerede det baret resultatet. Den kicker inn med engang du tar den på. Perfekt under sminke, funker suverent alene og. Er til å anbefale. Føles kjempelett på og er ikke klissete.🤩 Et must i morgen rutinen.
Shawnm Hama | 23-02-2017
En periode hadde jeg problem med ansikte , hadde rød og tørr hud som var irriterende men brukte jeg denne og var perfekt og veldig fint

Mer Informasjon

Ekstra mild og oljefri fuktighetskrem som umiddelbart roer ned huden og reduserer rødhet – til og med hud med rosacea. Roer ned synlig rødhet og irritasjon. Mykgjør og lindrer ubehag. Hudens utseende forbedres over tid, og sprengte blodkar forsvinner. Passer til hud med rosacea.
Applicera i hela ansiktet, två gånger per dag. Undvik området kring ögonen. Använd tillsammans med Redness Solutions Soothing Cleanser och Daily Protective Base SPF 15 för snabba resultat och stadiga förbättringar.
Volum:50 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331