Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator 50 ml
Kampanje 20%

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator 50 ml

Clinique

Fuktighetskrem i en rik krem-gelé som raskt fukter og beskytter hudbarrieren på en tørr eller sart hud. Gir umiddelbar fukt og pleie i opptil 24 timer.
276 kr
345 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 18-07-2019
Veldig fin til yngre tørr hud. Ville valg noe annet til mer moden hud, men den hydrerer huden.
Hanne | 06-07-2019
Føles veldig tykk på huden, og smelter ikke raskt inn slik som jeg hadde forventet. Denne kjennes fet ut på huden, og huden blir i tillegg veldig klissete og «sticky». Gir godt med fukt, men føles som sagt klissete ut på huden. Butikkmedarbeideren anbefalte meg denne og sa den skulle trekke fort inn, men det føler jeg ikke helt at den gjør. I tillegg får jeg «fettete» hender og det er ikke særlig digg når jeg bruker briller. Vet ikke om jeg vil komme til å kjøpe denne igjen, men skal bruke den opp uansett.
Ine | 31-05-2019
Er på min andre nå, og føler for å bytte. Gir ikke helt det resultatet jeg ønsker.

Mer Informasjon

Fuktighetskrem i en rik krem-gelé som raskt fukter og beskytter hudbarrieren på en tørr eller sart hud. Gir umiddelbar fukt og pleie i opptil 24 timer. Ved vedvarende bruk forbedres hudens naturlige fuktbarriere. Perfekt til en tørr eller sart hud.
Påfør morgen og kveld i hele ansiktet etter bruk av 3-Trinnssystemet.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331