Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml

Clinique

En supereffektiv fugtgiver i en gelé, der øjeblikkeligt slukker tørsten i dehydreret hud og holder huden fugtmættet i hele 24 timer.
315 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 18-07-2019
Et OK serum. Tror ikke jeg ville merket spesielt mye forskjell om jeg hadde kuttet denne fra rutinen så kjøper nok ikke denne igjen.
Oda | 01-05-2019
Har brukt denne fast i flere år og den gir så fin fuktighet. Bruker den som en nattkrem og synes den gir en fin og fuktig hud!
Elisabeth | 28-04-2019
Gir ikke spesielt mye fukt. Føles som en mellomting av serum og dagkrem så får den ikke til å passe inn i hudpleierutinen min.

Mer Informasjon

En supereffektiv fugtgiver i en gelé, der øjeblikkeligt slukker tørsten i dehydreret hud og holder huden fugtmættet i hele 24 timer. Liquid-Sphere teknologien kombinerer vandbindende ingredienser med indkapslede antioxidanter og bryder den cyklus med tørhed og miljømæssig stress, som kan ælde huden før tiden.
Oliefrit produkt, der ikke virker aknefremkaldende.
Påføres morgen og aften på ren hud.
Volum:48 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331