Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Anti-Blemish Solutions All-over Clearing Treatment 50 ml
Kampanje 20%

Anti-Blemish Solutions All-over Clearing Treatment 50 ml

Clinique

Trinn 3 i Cliniques Anti-Blemish Solutions System. Lett, antibakteriell formel som behandler eksisterende urenheter og motvirker fremtidige utbrudd.
228 kr
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Blemish Solutions All-over Clearing Treatment
p694840
v34439869
Clinique
NOK
228

Omtaler

victoria1 | 10-09-2016
Prøvde denne i et 3-step kit og syns den funket ganske greit. Syns ikke den gjorde noe spesielt med huden, men den kjennes veldig deilig på og lukter friskt. Vil anbefale å bruke de andre produktene i serien sammen med denne.
Vilde Borge | 19-02-2015
Har en behagelig lukt og føles fantastisk på huden. + den funker optimalt
Suzro | 17-02-2015
Synes denne har en fantastisk mattende effekt på huden, samtidig som den fukter. Syns denne er super både bare med denne på huden eller under sminke. Ser overhodet ikke "shiny" ut!

Mer Informasjon

Trinn 3 i Cliniques Anti-Blemish Solutions System. Lett, antibakteriell formel som behandler eksisterende urenheter og motvirker fremtidige utbrudd. Danner en beskyttelsesbarriere mot årsakene til urenheter. Kontrollerer glans og overflødig sebum. Roer ned og reduserer rødhet umiddelbart. Lett fuktende for å redusere tørrhet og flassing.
Applicera ett tunt lager i ansiktet både morgon och kväll. Minska användningen om huden blir torr eller börjar fjälla. För bästa resultat, använd efter Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam och Clarifying Lotion. När orenheterna har försvunnit kan du fortsätta använda produkten i förebyggande syfte.
Volum:50 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331