Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Clarifying Lotion 2 400 ml
Kampanje 20%

Clarifying Lotion 2 400 ml

Clinique

Trinn 2 i Cliniques 3-Trinnssystem. Eksfoliering gjør forskjellen for din hud.
276 kr
345 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Elisabeth | 28-04-2019
En fin toner å bruke om morgenen. Den gir raskt glød og fjerner det som måtte være igjen av døde hudceller og sminke. Den tørker heller ikke ut huden. Ville helst hatt litt mer aktive ingredienser.
Anna | 20-02-2019
Testet denne etter å ha fått det som en tester ved annet bestilt produkt.. Jeg har aldri slitt med kviser og har generelt en veldig ren og plettfri hud.. etter jeg testet denne èn gang hadde jeg brutalt kviseutbrudd i flere uker etterpå i hele pannen..
Karin | 21-12-2018
Cliniques 3-trinns hudpleiesysystem er helt genialt! Først rens, så eksfoliering, deretter fukt. Huden min har aldri sett bedre ut etter å ha brukt dette systemet i 8 måneder. Cliniques Clarifying Lotion fjerner døde hudceller og forbereder huden på fukt og gir huden en sunn glød. Tørker ikke ut huden og er drøy i bruk.

Mer Informasjon

Trinn 2 i Cliniques 3-Trinnssystem. Eksfoliering gjør forskjellen for din hud. Den milde eksfolierende lotion som er utviklet av Cliniques hudleger, fjerner skånsomt de døde hudcellene og gir en mykere og mer strålende hud. Forbereder huden så den lettere kan ta imot fukt.
Brukes etter såpe. Vendes én gang på en bomullspad og strykes lett over ansikt og hals.
Volum:400 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331