Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Take The Day Off Makeup Remover 125 ml
Kampanje 20%

Take The Day Off Makeup Remover 125 ml

Clinique

Makeupfjerner som raskt fjerner hardt sittende øye- og leppemakeup. Perfekt til vannfast mascara. Irriterer eller svir ikke. Testet av øyeleger. Velegnet til kontaktlinsebrukere.
164 kr
205 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Take The Day Off Makeup Remover
p579792
v15977028
Clinique
NOK
164

Omtaler

Emilie | 18-07-2019
Denne er kjempe god. Ser noen nevner de må holde den der og gnikke, men ikke gnikk. Hold paden over øyet i 5-10 sekunder og forsiktig dra vekk. Deretter kan du bruke en q-tip med litt produkt for å fjerne rester i øyekroken osv. Aldri gnikk! Man må gi produktet tid til å trekke inn.
Mariell | 20-05-2018
Den mest effektive sminkefjerneren jeg har prøvd. Anbefales.
Eirin | 11-03-2018
Veldig mild og effektiv sminkefjerner. Jeg bruker alltid vannfast mascara, og det har aldri vært et problem for meg å fjerne den om kvelden etter jeg startet å bruke denne. Anbefales på det varmeste!

Mer Informasjon

Makeupfjerner som raskt fjerner hardt sittende øye- og leppemakeup. Perfekt til vannfast mascara. Irriterer eller svir ikke. Testet av øyeleger. Velegnet til kontaktlinsebrukere.
Ristes godt før bruk. Fukt en bomullsdott med rengjøringsproduktet. Rengjør ett øye av gangen. Påføres på øyepartiet, hold noen sekunder, og tørk deretter med nedadgående bevegelser. Gjenta om nødvendig. Bruk en ny gjennomfuktet bomullsdott eller tørkepapir til å fjerne leppestift. Skyll med kaldt vann.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:125 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331