Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Liquid Facial Soap Extra Mild 200 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Liquid Facial Soap Extra Mild 200 ml

Clinique

Det første trinn i Cliniques 3-Trinnssystem. Liquid Facial Soap er utviklet av hudleger. Den renser huden og mykgjør de døde hudcellene.
205 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Liquid Facial Soap Extra Mild
p605264A
v30592265
Clinique
NOK
205

Omtaler

Ine | 01-01-2019
Fjerner all sminke, uansett hva det skulle være. Ettersom det er olje i den, kommer til og med fysisk solkrem lett av. Anbefaler den som første steg i hudpleien, men burde etterfølges av en vask som er litt sterkere med mindre du har hypersensitiv hud. Denne kan alene føles som om det er igjen et slags filter på huden, men som sminkefjerner er den uslåelig.
Marlene | 01-04-2017
Hvis du er allergisk mot blomster/planter, bør du være forsiktig med å kjøpe dette produktet, da det inneholder kamille. Jeg ble rødflammet i ansiktet, og prøvde å sveipe over med Clinique Clarifying Lotion 1.0 for å få vekk restene, men det gjorde bare vondt verre, da jeg ikke tålte den heller (pga. witch hazel/trollnøtt). Jeg leste dessverre ikke innholdsfortegnelsen før jeg kjøpte, det skulle jeg selvfølgelig ha gjort, men er allikevel skuffet over at hudpleieprodusenter fortsetter å ha blomster(ekstrakt) i produktene sine for sensitiv hud.
Kristiane Jenssen | 08-03-2017
Denne rensen fungerer veldig godt. Pleier å bruke den sammen med clarifying lotion og det føler jeg virkelig hjelper med å holde huden frisk og ren. Urenhetene dukker ikke opp.

Mer Informasjon

Det første trinn i Cliniques 3-Trinnssystem. Liquid Facial Soap er utviklet av hudleger. Den renser huden og mykgjør de døde hudcellene. Forbereder huden på Clarifying Lotions eksfolierende virkning. Med praktisk pumpe som gir den rette mengden.
Brukes to ganger om dagen, morgen og kveld. Renser skånsomt uten å tørke ut huden. Brukes på en ren, makeupfri hud. Skum opp og massér inn i huden. Skylles av med vann. Følg opp med Clarifying Lotion i rett styrke for din hudtype.
Volum:200 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331