Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask 100 ml

Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask 100 ml

Clinique

Beroligende og naturlig leiremaske som leger utbrudd og forhindrer fremtidige utbrudd samtidig som huden holdes glansfri.
295 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask
p809550
v40176042
Clinique
NOK
295

Omtaler

Linn | 11-09-2019
Denne masken er fantastisk. Den er mild og behagelig til tross for den oljekontrollerende effekten. Jeg har dessuten aldri fått utbrudd eller irritert hud av den, og det gir mening når jeg sjekket ingredienslisten: ikke en eneste ingrediens her er mistenksom - selv de to konserveringsmidlene helt nederst på lista er milde og gode. Anbefales på det varmeste.
Becca | 16-02-2017
Denne er magisk! Elsker den! Jeg bruker den i t-sonen og den tørker ikke ut min allerede tørre hud. Har kombinert hud, tørr og oljete t-sone. Enkel å bruke så jeg anbefaler denne.
Helene | 02-01-2015
Kan virkelig anbefale denne masken på det sterkeste! Jeg sliter med kombinert hud og får endel kviser og urenheter. Og jeg må si. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne et produkt som faktisk virker. Hvis jeg har fått en ny kvise. Tar jeg på meg denne masken om kvelden. Og kvisen er betydelig mindre dagen etter! Og det beste er at masken kun skal sitte på i 5 min. Så man trenger ikke planlegge og sette av tid. Denne vil jeg kjøpe om igjen, og om igjen :)

Mer Informasjon

Beroligende og naturlig leiremaske som leger utbrudd og forhindrer fremtidige utbrudd samtidig som huden holdes glansfri. En formel som trenger ned i dybden, renser porene og fjerner overflødig olje. Etter bare fem minutter føles huden renere og mykere. Mild formel som ikke tørker ut eller irriterer huden. Oljefri.
Applicera jämnt på rengjord hud. Undvik området kring ögonen. Vänta fem minuter. Skölj noga med varmt vatten.
Volum:100 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331