Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
212 Sexy Men EdT 50 ml

212 Sexy Men EdT 50 ml

Carolina Herrera

En mystisk og forførende mann. Et New York i skumringen. 212 Sexy Man er en varm og sensuell duft med spennende innslag av kryddernoter. I topp finner vi bergamot, mandarin og ingefær.
475 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tullå | 24-02-2015
En av de beste herreduftene på markedet! Den sier bare mann!!!

Mer Informasjon

En mystisk og forførende mann. Et New York i skumringen. 212 Sexy Man er en varm og sensuell duft med spennende innslag av kryddernoter. I topp finner vi bergamot, mandarin og ingefær. I hjertet harmonerer gardenia, tonkabønner og kardemomme. Basen består av sandeltre, musk, vanilje og gaiac-tre.
Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool,Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citral.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331