Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Mascara Terrybly Waterproof Mascara

Mascara Terrybly Waterproof Mascara

By Terry

Vannfast maskara som booster volum og lengde gjennom By Terrys Lumicoat® Care-teknologi. Nærende og fleksibel konsistens som gir en glinsende finish uten å drysse.
355 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vannfast maskara som booster volum og lengde gjennom By Terrys Lumicoat® Care-teknologi. Nærende og fleksibel konsistens som gir en glinsende finish uten å drysse. Den fantastiske teksturen garanterer uendelig definisjon uten klumper, samtidig som den leverer et makeløst resultat. Inneholder bivoks for å gi fuktighet og styrke til vippene.
Påfør maskaraen på roten til de øvre vippene og arbeid ut til tuppen i en sikksakkbevegelse.
Spissen på børsten er ideell for å justere effekten og for å legge farge på de nedre vippene med lette bevegelser. Tips! For en dramatisk kveldsmakeup, påfør tre lag med Mascara Terrybly Waterproof og avslutt med By Terry Ligne Blackstar.
Volum:8 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331