Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mascara Terrybly Waterproof Mascara

Mascara Terrybly Waterproof Mascara

By Terry

Vannfast maskara som booster volum og lengde gjennom By Terrys Lumicoat® Care-teknologi. Nærende og fleksibel konsistens som gir en glinsende finish uten å drysse.
355 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vannfast maskara som booster volum og lengde gjennom By Terrys Lumicoat® Care-teknologi. Nærende og fleksibel konsistens som gir en glinsende finish uten å drysse. Den fantastiske teksturen garanterer uendelig definisjon uten klumper, samtidig som den leverer et makeløst resultat. Inneholder bivoks for å gi fuktighet og styrke til vippene.
Påfør maskaraen på roten til de øvre vippene og arbeid ut til tuppen i en sikksakkbevegelse.
Spissen på børsten er ideell for å justere effekten og for å legge farge på de nedre vippene med lette bevegelser. Tips! For en dramatisk kveldsmakeup, påfør tre lag med Mascara Terrybly Waterproof og avslutt med By Terry Ligne Blackstar.
Volum:8 ml
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331