Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

By Terry Baume De Rose Nutri-Couleur 4 Bloom Berry

Vurderinger
Velg farge
4 Bloom Berry
Pris
395 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Baume De Rose Nutri-Couleur
p89593338
v89593342
By Terry
NOK
395
By Terrys bestselgende, luksuriøse Baume de Rose har gitt utallige lepper næring det siste tiåret. Denne populære leppebalsamen er nå utviklet med fantastiske farger om fremhever leppene på den beste måten. De seks nyansene varierer fra stilige, glade og uskyldige nyanser til lunefulle farger med mye dramatikk. Uten å kompromisse på Baume de Roses egenskaper, myker denne versjonen opp leppene, og etterlater dem smidige og kyssevennlige med vakker farge som løfter hele ansiktet. Den luksuriøse formelen skjemmer bort leppene med beroligende og mykgjørende stamceller fra rose, pleiende shea-smør, antioksidantisk E-vitamin, omstrukturerende ceramider og fuktighetsgjenopprettende, utjevnende ”filling spheres”. Den myke, herlige teksturen smelter på leppene, gir dem fuktighet en naturlig glans og farge.
Påføres i løpet av dagen ved behov for nydelig farge og glød.
Tips: Påfør over en Terrybly Rouge leppestift for å gi ekstra farge, næring og glans, eller direkte oppå leppepennen i stedet for leppestift, som en avsluttende touch.
Vekt:
62 g
Farge:
Rosa
EAN:
3700076437232
Mer inspirasjon
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
C
Chawan
17-01-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331