Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Terrybly Densiliss Blush 3 Beach Bomb

Terrybly Densiliss Blush 3 Beach Bomb

By Terry

TERRYBLY DENSILISS® blush har en dobbel effekt mot aldringstegn, rougen gir huden umiddelbar glød og utstråling! Med et ”soft-focus-kompleks” jevner den ut ujevn hud og forbedrer strukturen.
545 kr
3 Beach Bomb
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Terrybly Densiliss Blush
p89593331
v89593334
By Terry
NOK
545

Omtaler

Mariann Kvarven | 15-04-2017
Nydelig blush i tung og luksuriøs pakning. Får 4 stjerner da den ikke er veldig unik og man godt kan finne rimeligere alternativer.
Tina A | 13-04-2017
Bohemian Flirt - For en fantastisk blush! Detter en en skikkelig rosa. Konsistensen er så lett, men med mye pigment. Pass på å jevne ut. Innpakningen er lekker og tung! Følger med børste som faktisk fungerer bra.

Mer Informasjon

TERRYBLY DENSILISS® blush har en dobbel effekt mot aldringstegn, rougen gir huden umiddelbar glød og utstråling! Med et ”soft-focus-kompleks” jevner den ut ujevn hud og forbedrer strukturen. Dets naturlige nyanser forsvinner inn i huden og gir et utrolig naturlig resultat. Rougen skaper fantastisk glød og et ungdommeligere utseende.
Påfør i myke drag på kinnene med en børste. Børste inngår.
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331