Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FRI FRAKT! Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring når du handler over 99 kr. Gjelder fredag - søndag!

Terrybly Densiliss Blush 3 Beach Bomb
Terrybly Densiliss Blush 3 Beach Bomb
p89593331
v89593334
By Terry
NOK
545

Terrybly Densiliss Blush 3 Beach Bomb

By Terry

TERRYBLY DENSILISS® blush har en dobbel effekt mot aldringstegn, rougen gir huden umiddelbar glød og utstråling! Med et ”soft-focus-kompleks” jevner den ut ujevn hud og forbedrer strukturen.
545 kr
3 Beach Bomb
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mariann Kvarven | 15-04-2017
Nydelig blush i tung og luksuriøs pakning. Får 4 stjerner da den ikke er veldig unik og man godt kan finne rimeligere alternativer.
Tina A | 13-04-2017
Bohemian Flirt - For en fantastisk blush! Detter en en skikkelig rosa. Konsistensen er så lett, men med mye pigment. Pass på å jevne ut. Innpakningen er lekker og tung! Følger med børste som faktisk fungerer bra.

Mer Informasjon

TERRYBLY DENSILISS® blush har en dobbel effekt mot aldringstegn, rougen gir huden umiddelbar glød og utstråling! Med et ”soft-focus-kompleks” jevner den ut ujevn hud og forbedrer strukturen. Dets naturlige nyanser forsvinner inn i huden og gir et utrolig naturlig resultat. Rougen skaper fantastisk glød og et ungdommeligere utseende.
Påfør i myke drag på kinnene med en børste. Børste inngår.
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331