Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Shop beautyfavoritter til reduserte priser!

By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder

Vurderinger
Pris
450 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Hyaluronic Pressed Hydra-Powder
p94019847
v94019848
By Terry
NOK
450
Transparent fast fikseringspudder. Inneholder hyaluronsyre. Matter. Virker ikke uttørkende. Reisestørrelse. Kontrollerer glans. Visker ut ujevnheter. Rent. Vegansk formel.
Colorless Hyaluronic Pressed Hydra-Powder inneholder hudpleiefordelene til hyaluronsyre, fikserer sminke, matter hudtonen og gir sminken den perfekt finishen uten å tørke ut huden. Pudderet kommer i et praktisk kompaktetui med puffsvamp, slik at du kan bruke det når du er på farten, det skaper en plettfri finish og demper glans på en usynlig måte. Lett og silkemyk struktur. Universal fargeløs nyanse som passer for alle hudtyper, hudtoner og aldre.
UNIK FORMEL
Hyaluronsyre er en fantastisk fuktighetsgivende og utfyllende ingrediens som bevarer fukt og etterlater huden jevn og strålende. Det er en “fuktighetsmagnet” som holder opptil 1000 ganger sin vekt i vann, og lagrer det for langvarig hydrering. Mica-perler forbedrer sminkens varighet, og gir en silkeaktig følelsen av et ekstra hudlag. Pudder med soft focus-effekt absorberer glans, og visker ut ujevnheter. 70 % av ingrediensene er mineralbaserte. Vegansk formel. Rent produkt.
RESULTATET
Under kliniske tester mente 100 % av deltakerne at det mattet huden, og at det bidro til at sminken holdt lenger uten å tørke ut huden. 92 % var enige om at det visker ut ujevnheter. Skaper en plettfri finish. Fikserer sminken på en usynlig måte og bidrar til at sminken holder lenger. Hudtonen blir matt og jevn. Dekker ujevnheter. Perfekt for å skape en helt matt finish.
Dypp puffsvampen i pudderet, og bank av overflødig pulver. Påføres over hele ansiktet med fokus på T-sonen. Trykk puffsvampen forsiktig på oljete områder, eller der du har påført mer foundation, slik at sminken fikseres og holder hele dagen.
Kan enkelt brukes til friske opp sminken i løpet av dagen.
Påføres rett etter primer for å kontrollere glans, eller oppå sminken for å fiksere den.
Bruttovekt:
74 g
EAN:
3700076457087
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn din bronzer

Beauty Test: Finn din bronzer

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331