Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Quatre En Rouge EdP 50 ml
Quatre En Rouge EdP 50 ml

Quatre En Rouge EdP 50 ml

Boucheron

QUATRE FEMMEs duftserie får nå en oppfølger i en ny, fantastisk tolkning. Med Quatre En Rose går Quatre-kvinnen over til en mer casual stil.
750 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Quatre En Rouge EdP
p94003577
v94003579
Boucheron
NOK
750

Omtaler

Helene | 16-10-2019
En av de beste parfymene jeg har luktet de siste årene. Lukten er sensuell og føles eksklusiv, men samtidig er den ikke for tung. Sitter på hele dagen og klærne lukter helt amazing dagen etter også!

Mer Informasjon

QUATRE FEMMEs duftserie får nå en oppfølger i en ny, fantastisk tolkning. Med Quatre En Rose går Quatre-kvinnen over til en mer casual stil. Hun fremhever sin styrke og karisma sammen med den nye, blomstrende Eau de Parfumen som er laget bare for henne. Duftbeskrivelse Duften åpner med fruktige noter som solbær og mandarin. Hjertet er sensuelt med damascenerrose, sjasmin og ferskenblomst etterfulgt av en luksuriøs bunnote helt i merkets ånd med patsjuli, vetiver og musk. Toppnote: Davana, solbær, mandarin Hjertenote: Damascenerrose, sjasmin, ferskenblomst Bunnote: Patsjuli, vetiver, musk
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331