Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Quatre Deostick

Quatre Deostick

Boucheron

Quatreringene symboliserer eleganse– ikonisk for juvelerhuset Boucheron. Quatre duftparet er helt i tråd med dette: karismatisk, moderne, men med en fot i historien.
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Quatre Deostick
p88244656
v88244657
Boucheron
NOK
275

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Quatreringene symboliserer eleganse– ikonisk for juvelerhuset Boucheron. Quatre duftparet er helt i tråd med dette: karismatisk, moderne, men med en fot i historien. Flakongens design er synlig inspirert av ringene. Den kraftfulle, moderne og maskuline duften åpnes med friske toner av lime og bergamott som mykes opp av fiolblader. Hjertet består av den maskuline noten lavendel, hvor den aromatiske duften forsterkes av geranium og artemisia. Patsjuli og drivved skaper en herlig bunn som gir fylde til duften. Toppnoter: Lime, Bergamott, Fiolblader Hjertenote: Lavendel, Geranium Bunnote: Patsjuli, drivved
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331