Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Aquasource BB Cream Fair to Medium Fair to Medium
Aquasource BB Cream Fair to Medium Fair to Medium

Aquasource BB Cream Fair to Medium Fair to Medium

Biotherm

Biotherm Aquasource BB Cream Fair to Medium er en beauty balm som tilfører huden fukt samtidig som den jevner ut hudtonen og beskytter med solfaktor 15. Til alle hudtyper.
240 kr
Fair to Medium
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Aquasource BB Cream Fair to Medium
p916708
v44387157
Biotherm
NOK
240

Omtaler

Cecilie | 06-12-2018
Jeg har brukt denne kremen i flere år nå og elsker den. Den gir både fuktighet og farge som ser veldig naturlig ut. Alle andre BB creamene jeg har prøvd har vært utrolig mye tykkere og ikke gode på huden.
Anniken | 02-03-2018
Denne er perfekt for deg som liker en naturlig look og ikke trenger for mye dekkevne. Den jevner ut huden og gir fin glød uten at du ser veldig sminka ut. Har brukt denne i mange år. Den eneste grunnen til at den ikke får toppkarakter, er at jeg skulle ønske den holdt seg enda bedre i løpet av dagen (jeg bruker ikke noe settingpudder oppå).
Lerke Strøm | 11-02-2015
Kommer stadig tilbake til denne, selv om jeg prøver andre bb-kremer. Bruker den lyse om vinteren og medium to golden om sommeren. Et tynt lag pudderfoundation på toppen - og huden føles fin hele dagen - ikke for matt og ikke skinnende... Bruker den rett på huden - uten fuktighetskrem under.

Mer Informasjon

Biotherm Aquasource BB Cream Fair to Medium er en beauty balm som tilfører huden fukt samtidig som den jevner ut hudtonen og beskytter med solfaktor 15. Til alle hudtyper. BB-kremen inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331