Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml
Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml
Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml
Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml
Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml

Biotherm

Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum er et anti-age serum til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som reduserer fine linjer og gir jevnere hud. Til alle hudtyper.
755 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kathrine | 23-10-2018
Supert serum! Huden er blitt glattere, mykere og har mer glød. Den er mildt parfymert, lett å påføre og trekker godt inn i huden. Synes de fine linjene er blitt mindre markante etter at jeg begynte å bruke dette! Litt vanskelig å få ut innholdet av flasken, men ellers strålende fornøyd!
Lisa | 25-08-2018
Trekker raskt inn. Legger godt grunnlag for dagkrem. Men er såpass god at den kan brukes alene. Anbefales på det sterkeste.
Line | 23-08-2018
En deilig ansikrsserum som jeg bruker også kun som dagkrem. Deilig konsistens og skjønn lukt. Perfekt til min hud. (Testet gjennom panel)

Mer Informasjon

Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum er et anti-age serum til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som reduserer fine linjer og gir jevnere hud. Til alle hudtyper. Serumet inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes i ansiktet og på halsen om morgenen og kvelden under din krem. Unngå kontakt med området rundt øynene.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331