Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Life Plankton Essence Facial Mask
Life Plankton Essence Facial Mask
Life Plankton Essence Facial Mask
Kampanje 20%

Life Plankton Essence Facial Mask

Biotherm

Life Plankton Essence-In-Mask Sheet Mask er en næringsrik engangsmaske som etterlater huden beroliget og fuktet med fornyet glød, uavhengig av alder og hudtype.
47,20 kr
59 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anita | 02-06-2019
What can I say? Å hive denne masken på etter en stressfull dag, gjør under! Den kjøler ned, og roer huden - Gir utrolig mye fukt og gjevner ut hudtonen! ++ for god pris ! Lite tips er å bruke samme maske 2 ganger, 1 gang på kvelden - putt den i posen igjen og legg i kjøleskapet og buk den 1 gang til på morningen
Glittergunn | 11-05-2019
Den føles kjølende, pleiende, er utrolig mykgjørende og gir et superfukt-boost til huden. Selve arkmasken har god kvalitet, og den er prisgunstig! Kan absolutt anbefale.
Tina | 05-04-2019
Gir supermasse fukt og sitter godt på . Fin glød i huden dagen etterpå. En ny favoritt innen sheetmasks

Mer Informasjon

Life Plankton Essence-In-Mask Sheet Mask er en næringsrik engangsmaske som etterlater huden beroliget og fuktet med fornyet glød, uavhengig av alder og hudtype. Masken er laget av organisk bomull og er fuktet med Life Plankton Essence som inneholder 5% Life Plankton™ - Biotherms signaturingrediens kjent for sine regenererende egenskaper. Life Plankton Essence-In-Machine Sheet Mask brukes etter rengjøring. La masken virke i 8 minutter, masser overflødig Life Plankton Essence inn i huden.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331