Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Daytime 30 ml
Daytime 30 ml
Daytime 30 ml
Daytime 30 ml
KICKS Club 25%

Daytime 30 ml

Bioeffect

INTENSIVT FUKTIGHETSGIVENDE OG NÆRINGSRIK DAGKREM FOR VAKRERE HUD BIOEFFECT® DAYTIME er en effektiv og intensivt fuktighetsgivende anti-age-dagkrem.
575 kr
(431,25 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daytime 30 ml
p89139271
v89139272
Bioeffect
NOK
575

Omtaler

Beate | 06-09-2019
Utrolig fornøyd med denne kremen! Har brukt den hele sommeren og huden min har blitt veldig mye bedre. Den trekker fort inn, får ansiktet til å føles mykt og har redusert urenheter betraktelig. Huden min har blitt så mye bedre at jeg til og med har fått komplimenter og spørsmål om hvordan jeg har fått så mye bedre hud. Jeg bruker kremen for normal/kombinert hud. Anbefales på det sterkeste!
Susann | 28-09-2018
Fin konsistens,mild duft og trekker relativt raskt inn. Jeg kjøpte for normal/kombinert hud, men den gir ikke nok fukt for min kombinerte hud, føler meg litt stram i maska. Har brukt den i en uke, merker ikke kjempestor forskjell på huden ift glød eller annen forbedring enda så det gjenstår å se. Relativt stiv pris på denne kremen.
Charlotte | 06-08-2018
Absorberer super fort! Føler ikke at jeg trenger å bruke serum med denne :)

Mer Informasjon

INTENSIVT FUKTIGHETSGIVENDE OG NÆRINGSRIK DAGKREM FOR VAKRERE HUD
BIOEFFECT® DAYTIME er en effektiv og intensivt fuktighetsgivende anti-age-dagkrem. Når du bruker BIOEFFECT® DAYTIME får du fyldigere, fastere og fuktig hud med et friskere og mer ungdommelig utseende. Den absorberes raskt inn i huden og passer perfekt under sminke.
•Gjenoppretter ungdommelig glans
•Motarbeider synlige tegn på aldring
•Fukter og strammer opp huden
•Uten parabener
BIOEFFECT® DAYTIME inneholder celleaktivatoren EGF (Epidermal Growth Factor) som allerede finnes naturlig i huden vår, og aktiverer de biologiske prosessene som sørger for at huden beholder glansen.
BIOEFFECT® DAYTIME er tilgjengelig for normal/kombinert hud - NORMAL og for tørr hud - RICH.
BIOEFFECT® DAYTIME leveres i bokser med 30 ml og 50 ml.
Påfør BIOEFFECT® DAYTIME etter BIOEFFECT EGF SERUM eller BIOEFFECT EGF DAY SERUM på rent ansikt og ren hals om morgenen eller kvelden.
La fuktighetskremen absorberes inn i huden et par minutter før du sminker deg.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331