Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Daytime 50 ml
Daytime 50 ml
Kampanje 20%

Daytime 50 ml

Bioeffect

INTENSIVT FUKTIGHETSGIVENDE OG NÆRINGSRIK DAGKREM FOR VAKRERE HUD BIOEFFECT® DAYTIME er en effektiv og intensivt fuktighetsgivende anti-age-dagkrem.
688 kr
860 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daytime
p89139271
v89139273
Bioeffect
NOK
688

Omtaler

Sandra | 06-11-2019
Gir absolutt ikke nok fukt om man har tørr hud
Beate | 06-09-2019
Utrolig fornøyd med denne kremen! Har brukt den hele sommeren og huden min har blitt veldig mye bedre. Den trekker fort inn, får ansiktet til å føles mykt og har redusert urenheter betraktelig. Huden min har blitt så mye bedre at jeg til og med har fått komplimenter og spørsmål om hvordan jeg har fått så mye bedre hud. Jeg bruker kremen for normal/kombinert hud. Anbefales på det sterkeste!
Susann | 28-09-2018
Fin konsistens,mild duft og trekker relativt raskt inn. Jeg kjøpte for normal/kombinert hud, men den gir ikke nok fukt for min kombinerte hud, føler meg litt stram i maska. Har brukt den i en uke, merker ikke kjempestor forskjell på huden ift glød eller annen forbedring enda så det gjenstår å se. Relativt stiv pris på denne kremen.

Mer Informasjon

INTENSIVT FUKTIGHETSGIVENDE OG NÆRINGSRIK DAGKREM FOR VAKRERE HUD
BIOEFFECT® DAYTIME er en effektiv og intensivt fuktighetsgivende anti-age-dagkrem. Når du bruker BIOEFFECT® DAYTIME får du fyldigere, fastere og fuktig hud med et friskere og mer ungdommelig utseende. Den absorberes raskt inn i huden og passer perfekt under sminke.
•Gjenoppretter ungdommelig glans
•Motarbeider synlige tegn på aldring
•Fukter og strammer opp huden
•Uten parabener
BIOEFFECT® DAYTIME inneholder celleaktivatoren EGF (Epidermal Growth Factor) som allerede finnes naturlig i huden vår, og aktiverer de biologiske prosessene som sørger for at huden beholder glansen.
BIOEFFECT® DAYTIME er tilgjengelig for normal/kombinert hud - NORMAL og for tørr hud - RICH.
BIOEFFECT® DAYTIME leveres i bokser med 30 ml og 50 ml.
Påfør BIOEFFECT® DAYTIME etter BIOEFFECT EGF SERUM eller BIOEFFECT EGF DAY SERUM på rent ansikt og ren hals om morgenen eller kvelden.
La fuktighetskremen absorberes inn i huden et par minutter før du sminker deg.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331