Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Egf Day Serum 30 ml
Egf Day Serum 30 ml
Egf Day Serum 30 ml
Egf Day Serum 30 ml
Egf Day Serum 30 ml
KICKS Club 25%

Egf Day Serum 30 ml

Bioeffect

VIS ANSIKTET DITT BIOEFFECT® EGF DAY SERUM er et avansert anti-age-serum som gir flere fordeler når det brukes på dagtid.
1 185 kr
(888,75 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Egf Day Serum 30 ml
p89139287
v89139288
Bioeffect
NOK
1185

Omtaler

Karen | 28-03-2017
Jeg har den orginale Egf serumet og var så imponert at jeg bestemte meg for å prøve denne. Jeg vil si at denne er like god, samme resultat og mer produkt for pengene. Anbefales.

Mer Informasjon

VIS ANSIKTET DITT
BIOEFFECT® EGF DAY SERUM er et avansert anti-age-serum som gir flere fordeler når det brukes på dagtid. Dagserumet gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og gir en glatt finish som er en perfekt base når du skal sminke deg.
•Tettere og fastere hud
•Mindre synlige rynker
•Gjenoppretter hudens elastisitet
•Redusert størrelse på porene
•Hud som ser yngre ut
•Passer alle hudtyper
De mange anti-age effektene i BIOEFFECT® EGF DAY SERUM skyldes celleaktivatoren EGF (Epidermal Growth Factor). Den nobelprisbelønte aktive ingrediensen bidrar til å fornye hudcellene og vedlikeholde hudens strukturelle nettverk.
BIOEFFECT® EGF DAY SERUM gir økt fasthet og forynger huden slik at den får tilbake sin ungdommelige glans og minimerer synligheten av fine linjer og rynker.
BIOEFFECT® EGF DAY SERUM skal brukes om morgenen før du sminker deg og/eller påfører solkrem. Påfør det myke og gellignende serumet på rent ansikt og ren hals. La produktet absorberes inn i huden i 10-15 minutter før du påfører andre hudpleieprodukter eller sminke.
Påfør BIOEFFECT® EGF DAY SERUM om morgenen og BIOEFFECT® EGF SERUM om kvelden slik at du kan utnytte anti-age-effekten døgnet rundt.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331