Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Benton Snail Bee High Content Mask

Vurderinger
Pris
40 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Snail Bee High Content Mask
p90097482
v90097483
Benton
NOK
40
En sheet-maske av ren bomull dyppet i en essens basert på snegleslim og grønn te-ekstrakt som mykgjør, fukter og helbreder skadet og irritert hud. De aktive ingrediensene er biegift og EGF, som virker sammen for å sette i gang hudens egen helbredelsesprosess og stimulere produksjonen av kollagen. Denne ansiktsmasken passer alle hudtyper, også sensitiv og akneutsatt hud. Et utmerket valg når huden din trenger ekstra pleie og næring, f.eks. når den er irritert og tørr, eller for å lindre akne osv. Hovedingrediensene er;
• Snegleslim –en ekte hudhelt og en av de mest populære ingrediensene innen koreansk hudpleie. Det virker betennelsesdempende, bakteriedrepende, helbredende og fuktgivende, og egner seg derfor til alle hudtyper, inkludert sensitiv og akneutsatt hud.
• Biegift – har anti age-effekt og reparerende virkning. Den lurer huden til å tro at den er blitt stukket av en bie, noe som fører til økt blodsirkulasjon i området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjonen. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Regelmessig bruk fører til bedre hudtekstur og utseende.
• EGF – en plantebasert celleaktivator med anti age-effekt ved at cellefornyelsen stimuleres.
• Grønn te-ekstrakt – virker betennelsesdempende og er rik på antioksidanter.
• Aloe vera-juice – avkjøler, helbreder, demper irritasjon og betennelse i huden.
Brukes etter rens og toner. Påfør bomullsmasken slik at den dekker hele ansiktet og la den virke i 20-30 minutter. Øyepartiet er utformet slik at man kan velge om man vil at masken også skal dekke dette partiet. Se bilder nedenfor. Skylles ikke av. Istedenfor klappes resterende essens forsiktig inn helt til den er fullstendig absorbert av huden. Fortsett deretter med serum og fuktighetskrem. Vi anbefaler at essensen som er igjen i pakningen brukes på hals og bryst.
Camellia Sinensis Leaf Water, Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Arbutin, Pentylene Glycol, Diospyros Kaki Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata Extract, Ulmus Campestris (elm) Extract, Althaea Rosea Root Extract, Aloe barbadenis Leaf Extract, Bacillus Ferment, Azelaic Acid, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, rh-Oligopeptode-1,Beta-Glucan, Betaine, Bee Venom, Xantham Gum, Panthenol, Adenosine, Allantoin.
Bruttovekt:
28 g
EAN:
8809540510183

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

3.8
Basert på 5 omtaler
Les mer
Trine er medlem i KICKS Club

Like (0)
Torhild er medlem i KICKS Club

Like (0)
Roberta er medlem i KICKS Club

Like (0)
Rebecca er medlem i KICKS Club

Like (0)
Lia er medlem i KICKS Club

Like (0)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331